Despre noi

Va multumim pentru ca ati ales site-ul nostru de inchirieri auto. Mai jos va vacem cunoscuta societatea, profilul nostru de activiate cat si flota de masini pe care o punem la dispozitia Dumneavoastra

Daca ati ales sa inchiriati o masina, prin formularul de rezervare on-line sau telefonic, trebuie sa va facem cunoscut ca tariful de inchiriere afisat sau comunicat, cuprinde asigurare CASCO, Rovinieta si TVA. Pentru fiecare masina inchiriata se percepe o garantie/depozit intre 150 si 300 Euro, pentru autoturisme si intre 400 si 800 Euro pentru SUV-uri si microbuze de 8+1 locuri

Allcars, firma de inchirieri masini, din Bucuresti, ofera servicii si tarife competitive pentru inchirieri auto. Chiar daca oferim de putin timp servicii de inchirieri masini,in sistem Rent a Car in Bucuresti si aeroport Otopeni, avem convingerea, ca impreuna cu Dumneavoastra, vom putea oferi servicii mai bune si un plus de calitate acestui tip de serviciu, pentru a satisface cerintele clientilor nostrii.

Facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai bune, incercam sa ne imbunatatim activitatea si cu ajutorul clientilor, de la care acceptam sugestii chiar si critici, considerandu-le constructive.

Inchiriem masini pentru buget mai mic sau mai mare, mai vechi sau mai noi, dar foarte sigure din toate punctele de vedere, echipate pentru confortul Dvs.

Oferta noastra pentru masini de inchiriat  este variata, de la masini de oras, la masini de familie, microbuse si SUV, dar si autoutilitare cu masa maxima admisa este  de pana la 3,5 T.

Oferim masini cu transmisie manuala sau automata, combustibil diesel, benzina sau GPL, toate fiind verificate periodic, dotate pentru confortul Dumneavoastra, echipate pentru fiecare anotimp, pentu a va bucura de o calatorie placuta si sigura.

Livram masini in Aeroportul Otopeni sau Baneasa si in Bucuresti sector 2. sau la cerere, in oricare locatie aleasa de client.

Inchirierea unei masini este o alternativa serioasa pentru calatoriile lungi, pentru vizitele pe care le faceti in tara, fie ca turisti, vizite la rude sau momentul nefericit, cand aveti masina personala la reparat.

Deveniti clientul firmei noastre de rent a car si beneficiati de de cele mai bune masini si servici pe masura.

- In curand vom  putea inchiria masini pentru UBER, pentru TaxiFY cat si Black Cab sau Clever GO

Allcar - inchirieri masini, oferim serviciul de inchirieri auto in sistem Rent a Car in Bucuresti si Otopeni
Bucuresti | Romania | 0736 557 020 | contact@allcar.ro